GRANIT Shop System -Fem tip til effektiv og succesrig design af dine salgslokaler

Der er et par ting, du skal overveje, når du opretter dine egne salgslokaler. Hvilke varer præsenteres bedst, hvor? Hvordan skal de enkelte butiksmoduler arrangeres? Hvordan viser jeg mine produkter?

1. Sæt dit tilbud i det rigtige lys

Sørg for den rigtige belysning i dine salgsrum. Ved at bruge lysstrimler og downlights i loftet kan du skabe effektiv og venlig basisbelysning. Derudover kan du skabe en behagelig og privat atmosfære med indirekte lys, for eksempel ved at belyse vægge eller ved at hænge lys over salgsborde og display. Samtidig giver det mening at indstille specifikke accenter. Individuelle produkter såvel som højdepunkter og tilbud med målrettet belysning kan fremhæves separat ved hjælp af individuelle pletter.

 

2. Mindre er (næsten altid) mere

Design dine salgsrum i henhold til mottoet "kvalitet i stedet for mængde". Overbevis dine kunder med et klart udvalg af udvalgte artikler. Mindre er mere her. Men sørg også for, at der oprettes handlingsområder på særlige punkter. Disse opfordrer dine kunder til at foretage spontane køb og vise, at du har attraktive tilbud. Giv dine kunder den frihed, de har brug for at bevæge sig rundt og sikre afslappet shopping.

 

3. Orden og struktur

Opret en klar struktur af produkterne, arranger dine artikler i henhold til produktgrupper og markér dine tilbud. Giv produkthøjdepunkter et attraktivt rum på hylden, og sørg for, at de er placeret korrekt. Den permanente placering af varer på samme sted, klare produktnavne og klare prisoplysninger gør det muligt for regelmæssige og nye kunder at finde vej hurtigt rundt i deres salgsrum.

4. Altid ajour

Medtag nye produkter fra GRANIT og andre producenter i dit sortiment i god tid og overbevis dine kunder om, at de er ajour. Stol på en afbalanceret blanding af populære klassikere og innovative innovationer i din produktportefølje. Tilpas dit varesortiment efter dine kunders sæsonbestemte behov.

 

Sørg også for, at hylderne er lagerført regelmæssigt, undgå tomme hylder og frie rum - hvad der ikke er på hylden, dine kunder kan heller ikke købe.

 

5. Fremhæv højdepunkter

Skab nok plads til specielle produkthøjdepunkter, som du kan fremhæve. Gør dine kunder nysgerrige efter nye produkter og skab købsimpulser ved at placere nye varer på en gennemtænkt og tiltalende måde.

 

Brug værktøjer som GRANIT-kampagnemodulet eller ekstra salgsrumsudstyr fra GRANIT til at fremhæve nye ting. Arbejd med klar mærkning og målrettet belysning for at præsentere produktinnovationer og tilbud effektivt, for at indstille salgsimpulser effektivt og for at øge dit salg.

Du er måske også interesseret i:

Das GRANIT Shop System

Mere information

GRANIT Scan 2 Bestil

Mere information

Udskrivning af butik og lager

Mere information