Lange dage med høj arbejdsbelastning - ved intensiv anvendelse af maskiner som traktorer, snittere, teleskoplæsser, entreprenørmaskiner og gaffeltrucks, er siddekomforten for chaufføren nøglen til en ergonomisk og sikker arbejdsplads. Udviklet i samarbejde med fagkyndige eksperter og kompetente partnere fra branchen, lever vores sæder op til de højeste kvalitetskrav. Materialer af høj kvalitet fra Tyskland samt komponenter fra verdens førende producenter, sikrer en god siddekomfort selv efter mange timers arbejde uden at blive træt.


PROBOSS-sæder stiller ekstrem høje krav til ergonomi og kvalitet, samt at forhold mellem pris og kvalitet er i top. Derfor tilbyder vi sæder i forskellige udførelser og prisklasser, der alle afspejler den nyeste teknologi, og kan udvælges efter, at de er tilpasset chaufførens og maskinens individuelle krav.

Den nye PROBOSS-serie starter med tre luftaffjedrede sæder, hvor du selv med vore basismodeller sidder lige så komfortabel som i high-end sæder. Det ergonomiske sæde og rygstøtte, samt polstring udstyret med luftkanaler garanterer optimal siddekomfort selv under mange timers intensiv arbejde. Den indbyggede lændestøtte fremmer ergonomisk siddekomfort, og det elegante design med gennemtænkte detaljer samt et høj kvalitets stofbetræk, er med til at højne kvalitet i en hver kabine.

De nye PROBOSS sæder er velegnede til små og mellemstore køretøjer. PROBOSS-sortimentet udvides gradvist i de kommende måneder med flere Premium-modeller og tilbydes udelukkende gennem vore forhandlere. Vi ønsker dig held og lykke med salget.

til videoen

SIKKERHED OG SIDDEKOMFORT

Førerens behov er i fokus på alle sæder fra PROBOSS. Den justerbare lændestøtte til støtte for nederste del af ryggen, finjusteringen af ryglænet samt de valgfriearmlæn sikrer træthedsfrit arbejde. Med betræk af høj kvalitet Made in Germany, sikrer vi også polstringens holdbarhed på lang sigt.


LAV FREKVENS-AFFJEDRING

Med den innovative lavfrekvente affjedring, tilbyderalle PROBOSS-sæder dig den bedste sidde og kørekomfort, samt reducerer skadelige svingninger og forhindrer sædet i at svinge under markarbejde.

STØRRE LØBERULLER

Ved hjælp af større løberuller, på trods af den kompakte konstruktionen, garanterer alle PROBOSS sæder, at affjedringssystemet kører problemfrit og samtidigt er ekstremt robust. Med en mindre følsomhed over for støv og snavs opnår vores løberuller enbetydeligt længere levetid.


KOMPAKT TILPASSET HØJDE

Alle PROBOSS sæder kendetegnes ved, at de har en ekstremt kompakt højde og med et særligt lavt Seat Index Point (SIP). På trods af den lave totalhøjde, har alle PROBOSS sæder fremragende svingningskomfort.

KOMPONENTER OG MATERIALER AF HØJ KVALITET

Til den bedste sæde komfort, er der valgt komponenter fra førende tyske og europæiske producenter. Vi garanterer de højeste kvalitets standarder og funktionalitet på alle PROBOSS sæder.


KOMPATIBILITET

PROBOSS-sæder er kompatible med, eller kan monteres i stedet for sæder med følgende betegnelse:LS95H1 / 90A (R), MSG95G / 721 til 741, MSG95GL / 721 til 741, MSG95A / 721 til 741 og MSG95AL / 721 til 741.

Produktanbefalinger

DIN KONTAKT TIL OS

Du er landmand, maskinstation, entreprenør, anlægsgartner eller andet og vil gerne bestille GRANIT Reservedele, så registrer dig online i dag, vælg en forhandler som din lokale servicepartner. Vi står gerne til din rådighed for eventuelle spørgsmål. du kan ringe til os på ✆ 74734000 eller sende en mail på: [email protected]

Du er endnu ikke en kunde hos os?

Bliv kunde nu