Vi er branchens samabejdspartner

Som grossist af originaldele og identiske dele til næsten alle mærker, står vi til rådighed for forhandlere inden for land- og skovbrug, havemaskiner og entreprenørmaskiner, med Top Service og Top Produkter i hele Europa.

Vi stiller høje krav, til vore produkter, vore medarbejdere og ikke mindst vore leverandører. Vore produkter er under konstant kvalitetskontrol, dette garanterer alle produkter fra GRANIT PARTS har samme høje standart som fabrikskvalitet.


Vi hjælper alle vore forhandlere, med service, marketings fremstød og efteruddannelse. Fordi vores fælles mål er, at øge konkurrenceevnen, og fremtidssikre virksomheden.

Vores tilbud: meget mere end kun reservedele og tilbehør

Som branchespecialist, tilbyder vi ikke kun et enestående sortiment af reservedele, men også dygtige kompetente medarbejdere inden for landbrugs-, entreprenør- og skov/have/park området.

Med vore ydelser, er vi med til at styrke og udvikle reservedelsforretningen samt service tilbudende hos vore forhandlere.

Vore tilbud rækker fra, marketingskoncepter over butiksindretning til kompetent teknisk rådgivning. Vi afholder også efteruddannelse af alle dine medarbejdere fra værkstedet til reservedelslageret.

31.580 kunder har tillid til os.
I hele Europa.

GRANIT forsender til hele Europa, fra centrallageret i Heeslingen.

Med datterselskaber i Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, England, Polen og Tjekkiet samt importører i Irland og Ungarn sikres vore forhandlere at størst muligt lokalt kendskab og kontakt i nærheden. Det er dem der har den daglige kontakt med forhandleren og service, i de forskellige lande.

72 konsulenter og 8 KAM´er, som besøger og rådgiver vore forhandlere i hele Europa samt 2 salgschefer i Heeslingen som specielt varetager storkunder og vore indkøbsselskaber.