GRANIT Partner Werden
Bliv GRANIT Forhandler

Bliv GRANIT Forhandler. Mere end 18.000 kunder i hele Europa, stoler på os og vore ydelser. Som GRANIT Forhandler nyder du og din forretning godt af følgende:

  • Et kæmpe stort sortiment af reservedele og originaldele i Europa største reservedelslager.
  • En personlig og kompetent kundebetjening, personligt eller pr. telefon
  • De med afstand bedste kataloger i branchen, samt succesfulde og marketingskoncepter som styrker forhandleren i sin kamp mod direktsælgere.
  • Succesfulde løsninger i internettet, hvor der er forhandleren der står i midtpunktet, og ikke et anonymt reservedelsportal.
  • Tekniske løsninger og serviceydelser i GRANIT-servicecenter og kurser i GRANIT- Academy.

Bliv GRANIT-Forhandler. Send os en mail eller ring til os.


Omfattende understøttelse til forhandleren

Understøttelse til forhandleren og slutbruger marketing er en hjertesag som ligger os nær, og er fra vores side en klar bekendelse til forhandleren.

Vi tilbyder vore forhandlere kvalitative kataloger som "Det bedste til", "Classic Parts" og "Legetøj" - som kan leveres med forhandlertryk. Regelmæssig aktualiserede tilbudsflyer og marketingsmateriale afrunder konceptet. Ved varesortimentet, ligger hovedvægten på området landbrug og stald, og koncentrerer sig meget på landmandens behov. Derved kan du annoncere som forhandler under dit eget navn, som direktmarketing til dine kunder med et omfattende udbud af varer. Dette skulle gerne hjælpe dig i konkurrencen mod direktudbydere.

Det bedste til …

Katalogen "Det Bedste Til …" er nøglen til et succesfuldt reservedelssalg, og marketing direkte til kunden. Med denne katalog, kan forhandleren tilbyde sine kunder et sortiment af varer, som også sælges af direktudbydere, og derved styrke forhandleren og smeden ude i deres område.

GRANIT Partnerprogramm Marketing


Profilering af din forretning

Med GRANIT Shop-System ønsker vi at styrke forhandleren i sin profilering overfor sine kunder, som kompetent og professionel virksomhed. GRANIT Shop-System tilpasses altid forhandlerens butik, med en individuel opstilling som helst ikke kun skal resultere i en bedre profilering af forretningen, men også i stigende omsætninger.

Med det moderne Shop-System sætter vi nye standarter i forhandlerens forretningsdesign. Dette skal ikke kun være med til at understrege firmaets fremtidsvisioner, men også præsentere produkter, på en oversigtlig og salgsfremmende måde.

GRANIT Partnerprogramm Shop System