LED-TEKNOLOGI


Udskiftning af standardlygter med LED-forlygter giver forskellige fordele, som en bedre lyseffekt, lang holdbarhed, lavt strømforbrug og en dagslys lignende farve, der er behagelig og ikke så trættende for øjet. Men der er dog også andre parametre med LED-forlygter, der skal overvejes, før de udskiftes. Her får du et indblik over de vigtigste funktioner, der skal overvejes, når du vælger en lyskilde.

FARVETEMPERATUR
Udskiftning af standardlygter med LED-forlygter giver forskellige fordele, som en bedre lyseffekt, lang holdbarhed, lavt strømforbrug og en dagslys lignende farve, der er behagelig og ikke så trættende for øjet. Der er dog også mange andre parametre ved LED-forlygter, som lysfarven, der kaldes Kelvin (K). Grundlæggende kan du skelne mellem tre områder med farveopfattelse: Varm hvid (< 3300 K), neutral hvid (3300-5000 K) og dagslys (> 5000 K). En lysfarve svarende til dagslys sikrer bedre oplysning af arbejdsområdet samt mindre trættende arbejde, dette skal tages i betragtning inden udskiftning. Her får du et indblik over de vigtigste funktioner, der skal overvejes, når du vælger en lyskilde.

LUMEN
Lumen (lm) kaldes også lysstrøm og beskriver, hvor meget lys en lyskilde udsender, i en 360 grader vinkel rundt om lyskilden. Der skal dog skelnes mellem teoretisk og effektiv lumen. Ved teoretisk lumen, er der tale om er de teoretisk mulige lumen, der kan opnås med den indbyggede LED-teknologi. Den effektive lumen værdi angiver, hvilket lys output en arbejdslygte faktisk kan levere.

IP-KLASSER
IP-klassen angiver evnen til at modstå indtrængning af faste partikler og vand/væske. Hos GRANIT får du LED lygter med den højeste IP-beskyttelsesklasse IP69K. LED’ er på dette niveau er støvtætte og beskyttet mod indtrængende vand, ved rengøring med højtryksrenser.

VORES BROCHURE TIL LED-BELYSNING

LED-Belysnings er mere, end bare et tilbud der giver lys i den mørke årstid. I denne brochure finder du ikke kun alt om vores nye og omfattende udvalg af LED-belysning, men vi vil også en masse nyttig viden, der hjælper dig og dine kunder i fremtiden, når du skal vælge den rigtige belysning. I LED-brochuren finder du nyttige og detaljerede forklaringer på de vigtigste tekniske fagudtryk, som lumen-, Kelvin- og IP-klasser, samt forklaring på alle piktogrammer, disse vises også vises på emballagen. Derudover finder du de tilhørende piktogrammer og en illustration af lysdiagrammet til hver lygte. Dette giver dig og dine kunder mulighed for bedre at vurdere, rådgive og sammenligne lygterne før den rigtige artikel vælges. Ud over nyttige informationer finder du selvfølgelig også mange spændende produkter, rundt omkring emnet LED. Her giver vi dig et komplet overblik over hele vores LED-lygteprogran. Vi har udvidet vores GRANIT LED program, med flere end 28 nye arbejdslygter og forlygter inklusive tilbehør. Du kan nu altid finde den rigtige lygte til forskellige mærker og producenter hos os ved hjælp af producent/type søgning eller med et originalnummer. >> >> til LED brochuren

PRODUKTKATEGORIER


ROTORBLINK/ ADVARSELSBLINK

til produktet

ADVARSELSLYGTER

til produktet

ARBEJDSLYGTER

til produktet

FORLYGTER

til produktet

BAGLYGTER

til produktet

MAGNETLYGTER

til produktet

FORBINDELSER

til produktet

SHOP DISPLAY

til produktet

PRODUCENT TYPESØGNING

Med producent/type søgning finder du garanteret den rigtige reservedel. Her kan du specifikt søge efter produkter fra en bestemt producent, eller type. For at gøre dette skal du bare vælge producent. Indsæt herefter type, eller vælg typen direkte fra listen. Søgningen viser dig herefter alle reservedele til den valgte producent /type. Test producent/type søgningen for at finde den passende LED-belysning! >> til Producent/type søgning

VORE ANVENDELSESOMRÅDER