GRANIT PARTS Forår

 

Der er fuld gang i foråret, og der er travlhed på marker og haver. I det nye GRANIT PARTS Forår finder du alt hvad du skal bruge til foråret. Uanset om det er gælder højkvalitets sliddele til jordbearbejdning, fra GRANIT ENDURANCE CARBIDE. LED-arbejdsbelysning, på de dage hvor tingene tager lidt længere tid eller små og store hjælpere til havearbejde. Her finder du alt hvad du har brug for, til en god start på foråret. Gør dine maskiner klar til et dejligt forår, samt en dejlig sommer.

GRANIT Parts forår modtager dine kunder den 09.04.2021

 

KOMFORTEN TIL FORSKEL

 

Sæder fra PROBOSS sikrer dig en ergonomisk og sikker arbejdsplads, hele sæsonen. Førerens behov er i fokus på alle sæder fra PROBOSS Den justerbare lændestøtte til støtte for nederste del af ryggen, finjusteringen af ryglænet samt de valgfrie armlæn sikrer træthedsfrit arbejde. Med betræk af høj kvalitet Made in Germany, sikrer vi også polstringens holdbarhed i mange år.                

Oplev de nye sæder fra PROBOSS og gå foråret og sommeren behageligt i møde.

Højfaste og slidstærke jordbearbejdnings værktøjer

 

Vores nye produktlinje ENDURANCE CARBIDE blev udviklet til at overgå disse forventninger. Til vores nye sliddele, har vi udelukkende anvendt materialer, der er skræddersyet til landbrugets særlige krav. GRANIT ENDURANCE CARBIDE serien har næsten alt, fra nedmulder-/stubharvespidser, vinge- samt gåsfodskær til fræserknive og sortimentet udvides løbende. Udvikling og produktion i tæt samarbejde med producenter af værktøjer til mindrift og asfaltfræsere i Tyskland.

Til GRANIT ENDURANCE CARBIDE-produkter

SIMPELTHEN KRAFTFULDT VÆRKTØJ

 

Ved vores BLACK EDITION værktøjer lægger vi særlig vægt på hvert trin i produktionskæden og på premium kvalitet. Ligesom vores værktøjer, kendetegnes den nye Ultra Heavy værkstedsvogn fra GRANIT BLACK EDITION, ved høj kvalitet, de bedste materialer og perfekt forarbejdning. Med en massiv arbejdsplade i træ, samlet belastningsevne på max. 520 kg og utallige opbevaringsmuligheder bliver den hurtigt en uundværlig del af dit værksted.

Her finder du din nye værkstedsvogn

DIN KONTAKT TIL OS

Du er landmand, maskinstation, entreprenør, anlægsgartner eller andet og vil gerne bestille GRANIT Reservedele, så registrer dig online i dag, vælg en forhandler som din lokale servicepartner. Vi står gerne til din rådighed for eventuelle spørgsmål. du kan ringe til os på ✆ 74734000 eller sende en mail på: [email protected]

Du er endnu ikke en kunde hos os?