GRANIT Webshoppen – Dit multifunktionsværktøj til dit værksted

Med GRANIT Webshoppen har forhandlere og værksteder en stærk online-shop til rådighed, som du kan anvende til meget mere end kun at bestille reservedele. Der er mange grunde til, at GRANIT Webshoppen er så alsidigt. Her er de vigtigste:


1. Du har adgang til hele GRANIT Sortimentet, med mere end 12 millioner reservedele og tilbehør. Helt enkelt med få klik.

2. Vi giver dig et bedre overblik, selvom du ikke ved, hvor du skal begynde. Med vores Producent/type søgning og Specialsøgning, finder du hurtig den rigtige reservedel i GRANIT Webshoppen.

3. Med vores reservedelslister får du en hurtig og oversigtlig tegning over alle de reservedele, du har brug for. Uanset om der er tale om en original reservedel, eller et alternativ fra vores eget kvalitetsmærke GRANIT.

4. Hvis du allerede ved hvad du har brug for, hjælper vores navigation dig. Denne er baseret på vores GRANIT Kataloger, og du kan finde alle relevante produkter der er brug for med få klik. Og hvis du vil bladre i katalogen igen, er det heller ikke noget problem online, med direkte link til webshoppen.

5. Med funktionen "Flere varekurve" kan du planlægge dine indkøb endnu bedre. For eksempel er det meget let at sortere, hvilke reservedele og tilbehør du har brug for med det samme, og dem som du kan vente på. Varekurven kan anvendes kun af dig eller deles med dine kollegaer.