GRANIT Shop System - et system til mere salg

Ud over ekspertrådgivning og et omfattende varesortiment er den attraktive præsentation af din egen varesort et grundlæggende krav for et vellykket salgskoncept.

1. koncept

 

I fire trin til det optimale salgsrum

 

Med GRANIT shop-systemet kan du præsentere dine produkter effektivt og tydeligt. Giv dine salgsrum et professionelt udseende og brug de tilpassede reolsystemer fra GRANIT, der er skræddersyet til dine helt individuelle behov.

 

Baseret på analysen af salgsrummet udvikler GRANIT-butiksspecialisterne et individuelt koncept til din butik, der er skræddersyet til dine behov. Takket være den modulopbyggede struktur i GRANIT shop-systemet gør det fleksible design det nemt at designe salgsområdet i henhold til individuelle behov.

 

Hvordan er dine egne lokaler opdelt? Hvilke butiksmoduler giver mest mening for din butik? Hvilke produkter bruges bedst hvor? Hvilke artikler skal placeres?

GRANIT-medarbejderne fra butikkteamet og din personlige områdechef i marken hjælper dig med at planlægge din butik hånd i hånd med udarbejdelsen af de enkelte butiksmoduler, placering af reolsystemer og valg af GRANIT-produkter, der er relevante for dine kunder. På denne måde kan butikken justeres og optimeres i henhold til kundestrukturen på stedet og de enkelte produktfokus.

2. planlægning

 

Bestem behov og brug ressourcer fornuftigt

 

For at få det bedst mulige design af dine egne salgsrum, skal hver kvadratmeter af salgsområdet bruges. For at øge omsætningen og rentabiliteten i dine lokaler er den omfattende planlægning af designet til din egen butik det første vigtige skridt på vejen til succes.

 

3. Facility

 

Implementeringen af konceptet i dine lokaler

 

Når konceptet er udarbejdet, kan det implementeres på stedet. GRANIT-teamet hjælper dig også her. Fra strukturen i de enkelte moduler i henhold til det oprettede koncept, fra produktpræsentationen og hylde bogstaver til udrustning af hylderne: GRANIT-teamet bygger butikken i henhold til det tidligere udviklede koncept og tilpasser om nødvendigt den til de nuværende behov og rumlige forhold på stedet.

 

Det let udskiftelige og udvidelige GRANIT-butikssystem er velegnet til hele GRANIT-produktsortimentet, så du kan præsentere og placere produkterne i dine lokaler for dine kunder på den bedst mulige måde.

4. succes

 

Indstil accenter, opnå succes - med GRANIT shop-systemet er du ideelt placeret. Et bedre overblik, en bedre opdeling og effektiv anvendelse af rumlige ressourcer resulterer i mange fordele for dig og dine kunder.

 

1. Udvidet kundegrundlag

Gør shopping til en oplevelse for dine kunder: Med GRANIT shop-systemet kan du udvikle nye målgrupper og få eksisterende kunder.

 

2. Mere salg

Længere ophold, større købsvilje, mere salg: Takket være den klare butiksstruktur og den attraktive produktpræsentation kan du henvende dig til dine kunder og udvide dit salgspotentiale.

 

3. Bedst mulig pleje

Ingen tomme hylder og ubrugte ventetider ved skranken: Kunder kan hjælpe sig selv i din GRANIT-butik og opfordres til at foretage spontane køb, mens de venter på reservedelsdisken.

 

4. Mangfoldighed af varer på stedet

Ingen virtuel præsentation af varer som med direkte marketingfolk på Internettet - med GRANIT shop-systemet kan dine kunder se, hvad de køber. Dette skaber tillid til dine konsulentevner og binder dine kunder på lang sigt. Du tilbyder mere end dine konkurrenter på Internettet!

 

5. Udvidet udbud af tjenester

Produkter og service fra en enkelt kilde: Ved køb af en reservedel eller tilbehørsprodukter kan du også tilbyde dine kunder de tilknyttede tjenester såsom installation.

 

GRANIT shop-systemet er en del af det innovative GRANIT 360 ° marketingsystem, der spænder over flere områder. Brug fordelene, som GRANIT 360 ° Marketing System bringer for dig som specialforhandler - til din lokale succes.

Du er måske også interesseret i:

Salgsrummet design

Mere information

Udskrivning af butik og lager

Mere information