SKOV, HAVE OG PARK - alt til den professionelle samt hobbygartneren

At bruge tid i naturen, i parker eller i din egen have er et af de mest populære tidsfordriv, især om foråret og sommeren. For at føle sig godt tilpas, er der brugt meget tid og kræfter på parker og haver over hele Europa. Men for at alt vokser og blomstrer, kræves der meget arbejde, hvilket gøres meget lettere med det rigtige udstyr. Dette er ikke længere begrænset til kun haveslanger, skovle, redskaber, plæneklippere og hækkesakse. Automatisering og mekanisering er også kommet til Europas haver og parker. Dette gør dette segment ekstremt attraktivt for GRANIT Forhandlere. Ikke kun ved skov, park og landskabspleje har brugt motoriserede eller elektriske haveværktøjer, i årevis har vandingsanlæg og kunstvandings systemer været benyttet i haver og parker. Også i den hjemmelige have, er batteri drevne haveværktøjer blevet næsten uundværligt.Med GRANIT PARTSer du altid up to date

Ikke kun ved skov, park og landskabspleje har brugt motoriserede eller elektriske haveværktøjer, i årevis har vandingsanlæg og kunstvandings systemer været benyttet i haver og parker. Også i den hjemmelige have, er batteri drevne haveværktøjer blevet næsten uundværligt. Derudover vil succesen med robotplæneklipperen, især i den private sektor, ikke blive mindre i den nærmeste fremtid. Installationen af forskellige vandingssystemer bliver også et stadig vigtigere og mere efterspurgt emne i private haver på grund af de klimatiske ændringer med stigende tørre perioder om sommeren. Den stigende mekanisering ved park- og havearbejde samt det dermed voksende segment af haveteknologi er en god mulighed for forhandlere og specialværksteder at øge omsætningen. Dette gør det muligt for forhandlere, at udnytte nye målgrupper, der er villige til at foretage investeringer. På grund af højere omkostninger ved batteridrevne haveværktøjer stiger efterspørgslen efter reservedele også markant. Områder med robotklippere og kunstvanding er også en god udvidelse til værksteder. Disse produkter kræver under alle omstændigheder professionel hjælp og rådgivning, samt et omfattende tilbehør. Fra afgrænsningsledning til vandforskruninger, slanger der kan lægges under jorden samt regnsensorer, er der adskillige muligheder for yderligere forretninger. Reparation og udskiftning af sliddele eller vedligeholdelse og opbevaring af robotplæneklippere giver også forhandlere og værksteder mulighed for at udvide deres servicetilbud.

Stort sortiment

Højtydende kvalitetsreservedele og tilbehør til gode priser!

Hurtig levering

Ordrer afgivet før kl. 17.00 leveres inden kl. 7.30 næste morgen!

Professionel service

Kompetent rådgivning fra eksperter samt en professionel værkstedsservice!

GRANIT PARTS - din partner inden for haveteknologi

I de senere år har GRANIT udvidet sit sortiment inden for haveteknologi markant for at imødekomme dette voksende marked. Vi giver forhandlere og værksteder adgang til tilbehør og reservedele fra mange OEM producenter, samt attraktive alternativer fra vores eget mærke GRANIT Parts. Uanset om det gælder den professionelle sektor eller hobbyfolket, tilbyder vi vores forhandlere et bredt sortiment direkte fra en enkelt leverandør.

Katalog 7: SKOV, HAVE OG PARK

til kataloget

Robotplæneklippers afgrænsningsledning, installationssæt og tilbehør

til sortimentet

GRANIT Servicecenter

Yderligere informationer

Din kontakt

Kunde- og reparationsservice, marketings understøttelse samt en effektiv logistik gør os til en stærk partner for vore forhandlere indenfor landbrug, skov, have og park, entreprenørmaskiner, hydraulik samt industriel transport. Vores tekniske rådgivere er til rådighed, hvis de har spørgsmål. Du kan kontakte vores tekniske rådgivere på: ✆ 74 734000.

 

Du er endnu ikke en kunde hos os?