Gaffeltruck - til alt, hvad der skal stables

Det er umuligt at forestille sig en verden uden lager- og logistik: Gaffeltruck. Også inden for landbruget har de små læssekøretøjer længe været en nyttig hjælp. Som et vigtigt instrument indenfor transport og logistik eller ved transport af tunge genstande rundt i gården er der også meget efterspørgsel efter reservedele i dette område. Indtil nu var dette marked i Europa afhængigt af nogle få udbydere. GRANIT bryder denne unikke position ved udvidelsen af sortimentet til også at omfatte reservedele til gaffeltrucks. Siden introduktionen af katalog 16 har vore forhandlere og værksteder modtaget reservedele fra GRANIT til de mest almindelige gaffeltruck producenter. Til førende mærker som Jungheinrich, Linde, Still og BT kan vores kunder finde reservedele hos GRANIT Parts, til attraktive priser. Men det er ikke kun prispresset på de originale dele, der lettes for vore forhandlere, men også sortiment udvides. Med reservedele til gaffeltruck fra vores egenmærke GRANIT PARTS får du også adgang til produkter af høj kvalitet, som forhandlere og specialværksteder kan tilbyde et pålideligt alternativ til originaldele.

Vi fortsætter med at udvide - Fordi GRANIT Sortiment skal tilbyde det største udvalg

Det nye GRANIT Sortiment dækker alle områder inden for reparation af gaffeltruck. Lige fra batteri, belysning hen til køretøjs konstruktion og flyerkæder samt hydraulik og servicesæt. Med gaffel finder i GRANIT Webshoppen tilbyder vi også vores kunder et nyttigt værktøj til rådgivning og salg. De relevante emner vælges automatisk her ved hjælp af ISO / FEM-klasse, med den ønskede bredde og længde på gaflerne. Udvidelsen af vores sortiment gør det også interessant for GRANIT Forhandlere, at tage emnet gaffeltruck med i deres sortiment. Som GRANIT Forhandler rummer det nye segment ikke kun eksisterende kunder, men åbner også for andre kundegrupper. Med det store GRANIT Sortiment af originale dele samt alternativer fra vores eget mærke er vores kunder nu foran konkurrenterne.

Katalog 16: Gaffeltruck

til kataloget

GRANIT Servicecenter

Yderligere informationer

Vi er forhandlerens samarbejdspartner.

Kunde- og reparationsservice, marketings understøttelse samt en effektiv logistik gør os til en stærk partner for vore forhandlere indenfor landbrug, skov, have og park, entreprenørmaskiner, hydraulik samt industriel transport. Vores GRANIT Team for området Gaffeltruck er klar til at hjælpe dig. Tag direkte Kontakt på.

 

Du er endnu ikke en kunde hos os?