MAX. YDELSE

JORDBEARBEJDNING VÆRKTØJER MED GRANIT ENDURANCE CARBIDE FREMSTILLET MADE IN GERMANY

 

Før startende høst, tænker de fleste landmænd allerede på den kommende  jordbearbejdning. Den optimale stub bearbejdning, er i dag vigtigere end nogensinde før. Understøt dine kunder, med harvespidser fra GRANIT ENDURANCE CARBIDE, for at skabe ideelle forhold for de efterfølgende afgrøder.

 

GRANIT ENDURANCE CARBIDE, udvikles og produceres i tæt samarbejde med producenter af værktøjer til mindrift og asfaltfræsere i Tyskland.Ved hjælp af en speciel lodde- og hærdningsproces er vores harvespidser ekstrem resistente og meget slidstærke. Højlegerede materialer, som næsten ikke findes hos andre producenter af sliddele på markedet, samt manuelle processer og mange års erfaring med produktion, gør denne komplekse procedure mulig. Under udvikling af vores GRANIT ENDURANCE CARBIDE produkter har vi orienteret os i praksis. Resultatet er en serie, der tåler høje belastninger over længere tid, samt giver langsigtet form stabilitet og sikrer et konstant godt arbejdsresultat med samme arbejdsdybde. Praktiske test i GRANIT Produktbenchmark viser: vores jordbearbejdnings værktøjer er overlegne i forhold til næsten alle andre produkter der findes på aftermarked.

 

Ud over harvespidser omfatter GRANIT ENDURANCE CARBIDE-serien også plovdele, mejselskær, gåsefodsskær samt rod-/ skovbundsfræsere.

Nedmulder/stubharve

til sortimentet

Kartoffel- og roebearbejdning

til sortimentet

Rod-/ skovbundsfræser

til sortimentet

PRODUKTIONSPROCES:


Pålodning af hårdmetalplatter sker ved hjælp af en speciel induktiv loddeproces. Herved føres strøm i en speciel udviklet induktionsspole, som lodder hårdmetal platter på grundkrop. Den ønskede temperatur er på 800°C. Efter at hårdmetal-platter er påloddet grundkrop, anløbes værktøjet efter en fastlagt anløbnings procedure. Her er det meget vigtigt at være opmærksom på grundkroppens loddepunkter samt hårdlodning af platter, for at skabe en perfekt forbindelse mellem materialerne. Dette kræver mange års erfaring som f.eks. fra minedrift, samt højkvalitets råvarer, som kun få leverandører i Aftermarket kan levere i dag. Denne såkaldte anløbnings proces, efter at hårdmetalplatter er påloddet, giver basislegemet sin fulde styrke/ hårdhed (46 HRc). Ved hjælp af denne komplekse procedure, er GRANIT ENDURANCE CARBIDE-produkterne bedre end næsten alle andre Aftermarket produkter. Yderligere svejsninger, som vil påvirke værktøjets geometri negativt, er ikke påkrævet med GRANIT ENDURANCE CARBIDE-produkter, da grundkroppen har en meget høj slidstyrke.

HÅRDMETAL:


I særligt belastede områder på spidsen er der ekstra hårdmetal platter indfattet i grundkroppen og dermed fast forankret i strukturen Ved hjælp af den trekantede form af de nedrerste hårdmetal platter, er de ikke kun særligt massive, men også fast forankret i strukturen af grundkroppen. På oversiden af værktøjer er der valgt særligt store hårdmetal platter, for at minimere slid. Den øgede anvendelse af hårdmetal platter, sikrer en betydelig længere standtid af værktøjet, sammenlignet med OEM - sliddele.

HØJTUDVIKLET LODDEPROCESS:


En permanent lodforbindelse mellem hårdmetal og grundkrop, klarer også stødbelastninger uden skader og sikrer lang holdbarhed af sliddelen. GRANIT ENDURANCE CARBIDE-værktøjer sikrer en permanent sikker forbindelse mellem hårdmetal og grundkrop. Legering af loddematerialet har her den afgørende faktor. Hvis legeringen er for hård, kan hårdmetal platter hurtigt springe af, når de udsættes for stødbelastning. Er legeringen der derimod for blød, modstår ofte ikke kontinuerlig
slibende belastning fra jorden.

SLIDOPTIMERET DESIGN:


Vi har optimeret formen på vores værktøjer til højere slidstyrke. Specielt berørte slidsteder/ områder er blevet forstærket. Designet af vores værktøjer sikrer langsigtet form stabilitet og dermed et konstant godt arbejde samt en konstant arbejdsdybde.

Produktanbefalinger

Vi er der for dig, brug os!

 

 

Du er landmand, maskinstation, entreprenør, anlægsgartner eller andet og vil gerne bestille GRANIT Reservedele, så registrer dig online i dag, vælg en forhandler som din lokale servicepartner. Vi står gerne til din rådighed for eventuelle spørgsmål. du kan ringe til os på ✆ 74734000 eller sende en mail på: [email protected]

 

 

Bliv kunde nu