Entreprenørmaskiner og teleskoplæssere - alt til byggeri og landbrug

Landbruget og byggebranchen benytter meget de samme eller lignende maskiner. Uanset om det er ved byggeri, biogasanlæg, anlægsarbejde eller ved håndtering af dyrefoder på gården, anvendes entreprenørmaskiner såsom læssemaskiner. Omvendt har traktorer også mange fordele, når de anvendes i byggeri og anlægsarbejde, pga. deres høje bære- og trækevne, selv i udfordrende terræn. Derfor har GRANIT Forhandlere og specialværksteder adgang til reservedele og tilbehør fra katalog 15 “Entreprenørmaskiner og teleskoplæssere”. GRANIT Sortiment i katalog 15 omfatter reservedele fra førende producenter i entreprenørbranchen. Fra Lehnhoff Hartstahl tilbyder vi mange løsninger, til f.eks. hurtigskift beslag, svejse rammer og reparationsdele, på skovle og redskaber. Så maskinen er hurtigt kørende igen. Fra Bekamax leveres rep. og reservedele til centralsmøring, fra Atlas Copco trykluftsteknologi, så også her har vore GRANIT Forhandlere adgang til en bred vifte af produkter.

GRANIT PARTS reservedele til mange producenter

Foruden originale reservedele tilbyder GRANIT også varer fra førende OEM producenter som, Dana Spicer, ZF, Carraro, Deutz, Mahle og Bosch. Derved kan GRANIT Forhandlere tilbyde deres kunder entreprenørreservedele i samme høje kvalitet, bare til en bedre pris. Vores eget mærke GRANIT PARTS tilbyder også reserve-, reparations- og sliddele i høj kvalitet til en attraktiv pris. Med udvidelse af sortimentet kan GRANIT Forhandlere i hele verden, ikke kun udvide deres tilbud til kunder indenfor skov- og landbruget, men også søge nye målgrupper. Specialforhandlere indenfor entreprenørbranchen vil i fremtiden også drage fordel af GRANIT Kvalitet, hurtig levering og en omfattende service fra GRANIT Parts. Fordi hvert minut tæller i entreprenørbranchen.

El-artikler - klimaanlæg - kabinedele

Opdag sortimentet

Sliddele og påbygningsredskaber

Opdag sortimentet

Byggeri småmaskiner - jordkomprimering - byggepladstilbehør

Opdag sortimentet

Undervogn, chassis, kæde

Opdag sortimentet

Hydraulik - centralsmøring - trykluft

Opdag sortimentet

Producent / redskaber

Opdag sortimentet

GRANIT Servicecenter

Yderligere informationer

GRANIT PARTS - din samarbejdspartner indenfor entreprenørmaskiner og teleskoplæssere

Hvis en maskine bryder ned, og der kræves reservedele, stopper det i værste fald hele byggeriet. Med den hurtige levering fra GRANIT PARTS vil forhandlere og værksteder kunne klare denne udfordring endnu bedre i fremtiden. Den Europa dækkende levering af reservedele inden for 24 timer, er et supplement til one-stop-shop-løsningen på www.granit-parts.dk blot en af de mange fordele, som vores omfattende udvalg af servicer tilbyder.

Stort sortiment

Højtydende kvalitetsreservedele og tilbehør til gode priser!

Hurtig levering

Ordrer afgivet før kl. 17.00 leveres inden kl. 7.30 næste morgen!

Professionel service

Kompetent rådgivning fra eksperter samt en professionel værkstedsservice!