Landbrugsteknik - alt, hvad vi brænder for

Landbruget i dag står over for stadig voksende opgaver. Klimaforandringer og de dertil hørende overholdelse af en lang række miljøbestemmelser fremskynder i stigende grad den teknologiske udvikling inden for landbruget. Den stigende digitalisering i landbruget hjælper ikke kun med at overvåge processer der hjælper med at opfylde forskellige krav, men frem for alt sikrer et mere effektivt arbejde. Det betyder også højere udbytte med mindre tidsforbrug. Nye regler, ændring i efterspørgslen af fødevarer, bæredygtighed osv. stiller landbruget overfor enorme krav. De stadig større maskiner og redskaber, der er udstyret med meget kompleks teknologi for at lette landmandens arbejde. Ud over disse fordele, medfører dette også mere kompliceret vedligeholdelse og reparationer, som der er vanskeligt at udføre selv. Der er her i stigende grad behov for forhandlere og værksteder.

GRANIT Parts - forhandlerens samarbejdspartner.

Og det er her, GRANIT kan hjælpe deres forhandlere: Vi sikrer, at vore forhandlere har adgang til Europas største udvalg af reservedele. I GRANIT Webshoppen kan vores forhandlere finde reservedele og tilbehør, lige fra forbrugsvarer til specielle reservedele. På denne måde kan vi understøtte landbrug i hele Europa. Men vi er ikke kun førende i Europa, når det gælder reservedele.

 

Den effektive GRANIT Logistik, med Europas største centrallager sikrer, at forhandlere og værksteder modtager deres ordrer inden for 24 timer. På denne måde yder vi vores bidrag til en effektiv og frem for alt hurtig service. Fordi i moderne landbrug er der ikke kun behov for hurtighed i høstsæsonen, men næsten hele året rundt.

Stort sortiment

Højtydende kvalitetsreservedele og tilbehør til gode priser!

Hurtig levering

Ordrer afgivet før kl. 17.00 leveres inden kl. 7.30 næste morgen!

Professionel service

Kompetent rådgivning fra eksperter samt en professionel værkstedsservice!

Alt til landbruget fra en leverandør

Men selvfølgelig er landbruget ikke kun den nyeste moderne teknik. Vores hjerte banker også for de utallige traktorer, landbrugsmaskiner eller veteran maskiner, der stadig kører rundt derude. Disse maskiner er os også vigtige og kræver lige så omfattende og pålidelig vedligeholdelse som de mest moderne maskiner. Og derfor vil vi også i morgen gøre alt muligt på dette område. Fra originale reservedele til duplikater af reservedele, der ikke længere er tilgængelige på markedet, vi tilbyder dig et omfattende sortiment af reservedele og ydelser i vores kunde- og servicecenter.

Kataloger til landbruget

til sortimentet

Classic Parts katalog

til kataloget

GRANIT Servicecenter

Yderligere informationer

Vi er forhandlerens samarbejdspartner.

Kunde- og reparationsservice, marketings understøttelse samt en effektiv logistik gør os til en stærk partner for vore forhandlere indenfor landbrug, skov, have og park, entreprenørmaskiner, hydraulik samt industriel transport. Vores GRANIT Team for området landbrug er klar til at hjælpe dig. Tag direkte Kontakt på.

 

Du er endnu ikke en kunde hos os?