TOP KUNDESERVICE MED GRANIT

GRANIT SERVICECENTER – DIN 24/7-HJÆLPER

 

Der er altid problemer, du ikke selv kan løse på dit værksted. Især når der skal udføres udfordrende reparationer, eller dine kunder har brug for bestemte reservedele med specielle dimensioner, er GRANIT din pålidelige partner! Med hjælp fra vores eksperter i GRANIT Servicecenter tilbyder vi dig omfattende teknisk service. Vores fagfolk tager sig af specialreparationer lige fra dieselteknologi til elektronik og hydraulik. På den måde kan du tilbyde dine kunder specialreparationer samt installation af nye komponenter og nyt udstyr.

 

Du kan altid trække på erfaringen fra vores specialister, der gennem mange år har været Bosch Service samt har mange års erfaring fra specialværksteder samt i vores GRANIT Servicecenter.

 

 

Hvordan kan jeg få service?

 

1. Vejen til specialreparationer eller kundetilpasset produktion er enkel. Når du er logget ind i GRANIT Webshoppen, finder du området Servicecenter, som er synligt direkte under menupunktet "Service" i hovednavigationen. Ved at klikke på Formularer kommer du direkte til de relevante formularer.

 

2. Her vælger du, om du vil have afhentet en del, for at få den repareret, justeret eller efterset. Skal du have fremstillet eller ændret kraftoverføringer, hydraulikslanger eller kardanaksler? Eller vil du f.eks. gerne gøre brug af vores metalbearbejdning? Intet problem, for ud for hver af vores tjenester finder du linket til de relevante formularer.

 

3. Du udfylder formularen og klikker på den røde knap "Send formular" nederst til højre. Så er du i gang! Du vil modtage en e-mail fra os med en ordrebekræftelse, og serviceordren.

 

Vejen til den rigtige service fra GRANIT er meget enkel!

 

Prøv den nu!